Je bekijkt nu Duurzame dekbedovertrekken in 2023

Bestaan er duurzame dekbedovertrekken? In dit artikel gaan we in op deze vraag. Want het is een heel actuele en relevante vraag in 2023 in een tijd waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. We besteden op veel gebieden van ons leven aandacht aan duurzaamheid, waarom dan ook niet bij de aanschaf van ons beddengoed?

Bij Town & Country hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We vinden dat eerlijke productie en duurzaamheid hand in hand gaan. Om die reden worden onze dekbedovertrekken in Portugal geproduceerd in kleine fabrieken die we zelf ook bezoeken. In de fabrieken werken mensen die er een goed salaris mee verdienen en kinderarbeid is uit den boze. Deze wijze van produceren heeft minder invloed op het milieu en daardoor slaap je toch weer een stukje beter.

Bekijk enkele duurzame dekbedovertrekken

Wat maakt een dekbedovertrek duurzaam?

In onze ogen is een dekbedhoes duurzaam als deze op een eerlijke manier is geproduceerd van duurzame materialen. Duurzaam is bij ons geen trend, maar een feit. Al sinds de oprichting van Town & Country hebben wij focus op duurzaamheid en eerlijke productie. Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar je koopt met een Town & Country dekbedovertrek wel een kwaliteitsproduct waar je jaren plezier van hebt. Echt duurzaam dus!

Alle stoffen van Town & Country worden geselecteerd en geproduceerd in Portugal. Onze producenten geven om het welzijn van hun medewerkers en werken op hun beurt alleen met leveranciers die aan bepaalde normen voldoen. De fabrikanten van natuurlijk beddengoed sluiten schadelijke chemicaliën uit om hun proces, het maken en het eindproduct volledig natuurlijk te houden.

Tevens veel keus in spreien en plaids

Leef je volgens een duurzame leefstijl of denk je soms gewoon wat bewuster na bij het verbruiken van energie? Dan is de aanschaf van een mooie sprei of plaid een handige tip. Als je twijfelt tussen de verwarming een graadje hoger of onder een warme plaid op de bank is de keus wat ons betreft snel gemaakt. In 2023 hebben veel mensen op koude avonden al ontdekt hoe fijn het is om lekker onder een warme plaid te zitten. En je ziet het direct terug op de energierekening.

Met de mooie spreien en plaids van Town & Country zit je graag onder je plaid. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en van prachtige materialen, vrijwel altijd in 2 maten.

Wafelspreien

In onze collectie vind je bijvoorbeeld de populaire wafelspreien Dexter in de kleuren roze, taupe, wit en groen. Deze mooie wafelspreien zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een stonewashed washing voor een stoer effect. De uitstraling van de wafelsprei Dexter is ook wel duurzaam te noemen. De sprei is in 2 maten verkrijgbaar.

Of je nu duurzame dekbedovertrekken, spreien, plaids of hoeslakens zoekt, Town & Country is het beste adres voor jouw mooiste beddengoed. Zodra je de kwaliteit van Town & Country hebt ervaren, wil je niets anders. Dit zeggen niet alleen wij, maar wordt ook bevestigd door de vele reviews die wij van klanten mogen ontvangen.

Duurzaam beddengoed is geen trend, maar een blijvertje

Beddengoed. Het is het laatste wat je voelt voordat je gaat slapen en het eerste wat je voelt als je wakker wordt. Waarom kies je dan geen beddengoed waar je van houdt? We hebben onze lijn duurzame dekbedovertrekken ontwikkeld om zowel je slaapkamer als je geweten te helpen, met een superzachte maar ademende stof die je huid niet irriteert. We zetten ons in voor duurzame productie, waardoor ons beddengoed de enige echt verantwoorde manier is om je beste nachtrust op te bouwen.

Hoe kan beddengoed duurzaam zijn?

Duurzame dekbedovertrekken worden steeds populairder naarmate mensen zich bewust worden van de milieu-impact van hun aankoopbeslissingen. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die beter zijn voor het milieu dan traditionele synthetische materialen. Ze gebruiken ook minder water en energie tijdens het productieproces, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Met deze dekbedovertrekken maak je een meer milieubewuste keuze bij de aanschaf van je nieuwe beddengoed.

Town & Country

Bart van de Weerd is de eigenaar en oprichter van Town & Country.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.