Je bekijkt nu Duurzame dekbedovertrekken in 2022

Duurzame dekbedovertrekken in 2022

Bestaan er duurzame dekbedovertrekken? In dit artikel gaan we in op deze vraag. Want het is een heel actuele en relevante vraag in 2022 in een tijd waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. We besteden op veel gebieden van ons leven aandacht aan duurzaamheid, waarom dan ook niet bij de aanschaf van ons beddengoed?

Bij Town & Country hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We vinden dat eerlijke productie en duurzaamheid hand in hand gaan. Om die reden worden onze dekbedovertrekken in Portugal geproduceerd in kleine fabrieken die we zelf ook bezoeken. In de fabrieken werken mensen die er een goed salaris mee verdienen en kinderarbeid is uit den boze. Deze wijze van produceren heeft minder invloed op het milieu en daardoor slaap je toch weer een stukje beter.

Bekijk enkele duurzame dekbedovertrekken

Wat maakt een dekbedovertrek duurzaam?

In onze ogen is een dekbedhoes duurzaam als deze op een eerlijke manier is geproduceerd van duurzame materialen. Duurzaam is bij ons geen trend, maar een feit. Al sinds de oprichting van Town & Country hebben wij focus op duurzaamheid en eerlijke productie. Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar je koopt met een Town & Country dekbedovertrek wel een kwaliteitsproduct waar je jaren plezier van hebt. Echt duurzaam dus!

Alle stoffen van Town & Country worden geselecteerd en geproduceerd in Portugal. Onze producenten geven om het welzijn van hun medewerkers en werken op hun beurt alleen met leveranciers die aan bepaalde normen voldoen. De fabrikanten van natuurlijk beddengoed sluiten schadelijke chemicaliën uit om hun proces, het maken en het eindproduct volledig natuurlijk te houden.

Tevens veel keus in spreien en plaids

Leef je volgens een duurzame leefstijl of denk je soms gewoon wat bewuster na bij het verbruiken van energie? Dan is de aanschaf van een mooie sprei of plaid een handige tip. Als je twijfelt tussen de verwarming een graadje hoger of onder een warme plaid op de bank is de keus wat ons betreft snel gemaakt.

Zeker met de mooie spreien en plaids van Town & Country. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en van prachtige materialen, vrijwel altijd in 2 maten.

Wafelspreien

In onze collectie vind je bijvoorbeeld de fijne wafelspreien Dexter in de kleuren roze, taupe, wit en groen. Deze mooie wafelspreien zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een stonewashed washing voor een stoer effect. De uitstraling van de wafelsprei Dexter is ook wel duurzaam te noemen. De sprei is in 2 maten verkrijgbaar.

Of je nu duurzame dekbedovertrekken, spreien, plaids of hoeslakens zoekt, Town & Country is het beste adres voor jouw mooiste beddengoed. Zodra je de kwaliteit van Town & Country hebt ervaren, wil je niets anders. Dit zeggen niet alleen wij, maar wordt ook bevestigd door de vele reviews die wij van klanten mogen ontvangen.

Duurzaam beddengoed is geen trend, maar een blijvertje

Beddengoed. Het is het laatste wat je voelt voordat je gaat slapen en het eerste wat je voelt als je wakker wordt. Waarom kies je dan geen beddengoed waar je van houdt? We hebben onze lijn duurzame dekbedovertrekken ontwikkeld om zowel je slaapkamer als je geweten te helpen, met een superzachte maar ademende stof die je huid niet irriteert. We zetten ons in voor duurzame productiepraktijken, waardoor ons beddengoed de enige echt verantwoorde manier is om je beste nachtrust op te bouwen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.