Je bekijkt nu Duurzame dekbedovertrekken

Duurzame dekbedovertrekken

Bestaan er duurzame dekbedovertrekken? In dit artikel gaan we in op deze vraag. Want het is een heel actuele en relevante vraag in een tijd waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. We besteden op veel gebieden van ons leven aandacht aan duurzaamheid, waarom dan ook niet bij de aanschaf van ons beddengoed?

Bij Town & Country hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We vinden dat eerlijke productie en duurzaamheid hand in hand gaan. Om die reden worden onze dekbedovertrekken in Portugal geproduceerd in kleine fabrieken die we zelf ook bezoeken. In de fabrieken werken mensen die er een goed salaris mee verdienen en kinderarbeid is uit den boze. Deze wijze van produceren heeft minder invloed op het milieu en daardoor slaap je toch weer een stukje beter.

Bekijk enkele duurzame dekbedovertrekken

Wat maakt een dekbedovertrek duurzaam?

In onze ogen is een dekbedhoes duurzaam als deze op een eerlijke manier is geproduceerd van duurzame materialen. Duurzaam is bij ons geen trend, maar een feit. Al sinds de oprichting van Town & Country hebben wij focus op duurzaamheid en eerlijke productie. Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar je koopt met een Town & Country dekbedovertrek wel een kwaliteitsproduct waar je jaren plezier van hebt. Echt duurzaam dus!

Tevens veel keus in spreien en plaids

Leef je volgens een duurzame leefstijl of denk je soms gewoon wat bewuster na bij het verbruiken van energie? Dan is de aanschaf van een mooie sprei of plaid een handige tip. Als je twijfelt tussen de verwarming een graadje hoger of onder een warme plaid op de bank is de keus wat ons betreft snel gemaakt.

Zeker met de mooie spreien en plaids van Town & Country. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en van prachtige materialen, vrijwel altijd in 2 maten.

Wafelspreien

In onze collectie vind je bijvoorbeeld de fijne wafelspreien Dexter in de kleuren roze, taupe, wit en groen. Deze mooie wafelspreien zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een stonewashed washing voor een stoer effect. De uitstraling van de wafelsprei Dexter is ook wel duurzaam te noemen. De sprei is in 2 maten verkrijgbaar.

Of je nu duurzame dekbedovertrekken, spreien, plaids of hoeslakens zoekt, Town & Country is het beste adres voor jouw mooiste beddengoed. Zodra je de kwaliteit van Town & Country hebt ervaren, wil je niet anders. Dit zeggen niet alleen wij, maar wordt ook bevestigd door de vele reviews die wij van klanten mogen ontvangen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.