Onze fabrikanten werken met alleen de beste kwaliteiten en de producten worden zorgvuldig gecontroleerd tijdens het productieproces.
Mocht er tóch iets mis zijn met het product, dan lossen wij dit voor u op.

Wat houdt de garantie in?

Voor alle artikelen die wij leveren, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De garantie geldt voor producten die beschadigd bij jou aankomen en voor producten die na enige tijd defecten vertonen – mits bij normaal gebruik. Op alle producten geldt een fabrieksgarantie van 6 maanden. De aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit waar u als consument zich op kan beroepen. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien u aanspraak maakt op de garantie zal Town & Country u tegemoet komen, door vervanging, ruilen voor een ander product, reparatie of ( gedeeltelijke ) restitutie. Dit, na beoordeling van het product.

Wanneer kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie?

Er geldt geen garantie:

  • bij beschadiging door opzet
  • door nalatigheid
  • bij normale slijtage
  • bij beschadiging door het niet, of niet juist, in acht nemen van de wasvoorschriften

Heeft u vragen over de garantie?

Indien u vragen heeft over de garantie, dan kunt u per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@town-and-country.nl   Binnen 24 uur nemen wij dan contact met u op.