Ontdek hier de mooie spreien en plaids van Town & Country. De prachtige materialen en kleuren geven je interieur in je woon- of slaapkamer een extra mooie uitstraling.

Spreien en Plaids online bestellen

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe bedsprei of plaid? Bekijk dan de prachtige luxe collectie van Town & Country in de mooiste kleuren, van stijlvol roestbruin tot romantisch mintgroen. Ook voor wafelspreien ben je bij ons op de juiste plek. Leg je nieuwe sprei of plaid op bed of op de bank en geniet van de heerlijk zachte materialen. Ook tijdens een avond buiten onder de veranda heb je veel plezier van een heerlijke warme plaid om je heen. Topkwaliteit van eerlijke materialen waar je lang plezier van hebt.

Wat is eigenlijk het verschil tussen een plaid en sprei ? Hoofdzakelijk de maat. Over het algemeen zijn plaids wat kleiner dan een sprei en vaak in 1 maat verkrijgbaar. Een sprei daarentegen is er in meerdere maten.

Extra grote spreien

Town & Country gebruikt de maat 180 x 260 cm (1 persoons), dit is ook groot genoeg als je alleen het bedeinde van een groot bed wilt stylen. Wil je je hele lits-jumeaux bed bedekken of gewoon een lekkere royale uitstraling creëren, pak dan de grootste maat, 260×260. Extra grote bedspreien bestel je dan ook gewoon bij Town & Country.