Je bekijkt nu Slapen alsof je in een hotelbed ligt

Herken je dat, je bent in een hotel of bed & breakfast en het beddengoed waarmee je hotelbed is opgemaakt, voelt heerlijk aan! Het is al heerlijk om eens niet thuis te slapen, maar het beddengoed maakt het helemaal een echt feestje. Wij geven je de tips voor een hotel chique slaapkamer.

Precies dat gevoel kun je ook thuis gewoon ervaren. Met het beddengoed of een sprei van Town & Country creëer jij het luxe hotelgevoel gewoon in je eigen slaapkamer. Onze dekbedovertrekken en spreien worden regelmatig zelfs besteld door bed & breakfast eigenaren of eigenaren van andere vakantieaccommodaties. En dat is niet voor niets.

Slaap thuis alsof je in een hotel bent!

Het Town & Country beddengoed geeft jou elke dag het gevoel alsof je in een hotel slaapt. Met zachte materialen die koel aanvoelen in de zomer en aangenaam warm zijn in de winter ervaar je echte luxe. Slapen is een feestje onder het beddengoed van Town & Country.

Beddengoed met hotelkwaliteit, ook in Bed & Breakfasts

Het Town & Country beddengoed is van een mooie hotelkwaliteit. Met dit beddengoed voelt het thuis alsof je in een hotelbed ligt. Maar niet alleen de materiaal, ook de uitstraling past bij de luxe van een comfortabel hotel. Ook in Bed & Breakfasts vind je ons beddengoed vaak terug. We zijn dan ook trots op onze samenwerking met veel B&B eigenaren die ons beddengoed hebben aangeschaft voor hun Bed & Breakfast.

Alles voor je hotelbed thuis

Hoe maak jij je bed het liefst op? In de zomer kies je misschien alleen voor een lakenset terwijl je in de winter heerlijk onder een warm dekbed kruipt. Alles om jouw hotelbed thuis op te maken vind je in de webshop van Town & Country. Onze lakensets zijn van een heerlijk koel materiaal en de dekbedovertrekken kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Voor de echt koude dagen zijn er bovendien nog heerlijke spreien en plaids die je nog extra kunt gebruiken. De lakensets en dekbedovertrekken komen met sloopjes zodat je direct een complete set beddengoed hebt.

Ga snel naar:

Finishing touch voor je hotelbed

Je bed is niet compleet met alleen een dekbedovertrek of lakenset. Ook de basis is belangrijk, oftewel het hoeslaken. Ook deze bestel je eenvoudig en snel bij Town & Country. Onze hoeslakens hebben een extra hoge hoekhoogte van 35cm en hebben een lange levensduur. Onze premium hoeslakens zijn van premium kwaliteit en dat zorgt dat je heerlijk in bed ligt. Hoeslakens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, natuurlijk passend bij de stijl van ons beddengoed.

Hotel chique slaapkamer

Geniet jij ook zo van een nachtje in een mooi hotel? Creëer jouw hotel chique slaapkamer nu thuis met het mooie beddengoed van Town & Country,

Town & Country

Bart van de Weerd is de eigenaar en oprichter van Town & Country.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.