Town & Country: luxe dekbedovertrekken die mooi én verantwoord zijn

Een goed matras en een fijn dekbed zijn op z’n zachtst gezegd belangrijk voor een goede nachtrust, maar ook een mooi dekbedovertrek doet wonderen voor je slaap. Hoe? Niet alleen door het gebruik van goede en zachte materialen, waardoor je heerlijk ligt. Ook de wetenschap dat de stoffen met oog voor mens en milieu zijn gemaakt, doet je met een gerust hart in slaap vallen. Town & Country maakt bedlinnen dat prachtig én verantwoord is. Maak kennis met ons veelzijdige merk. 

Luxe bedlinnen voor in romantische, stoere en landelijke stijl

Voor prachtig bedlinnen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de mooiste materialen voor iedereen die van romantisch, stoer en landelijk houdt. Denk aan rustige kleuren die een mooie basis vormen, maar steeds met een kleine knipoog of interessante details. Het bedlinnen van Town & Country vormt een mooie aanvulling op diverse stijlen en zal in iedere slaapkamer op een andere manier tot z’n recht komen.

luxe dekbedovertrekken
Austin stonewashed percal

Egyptisch katoen: het mooiste materiaal

Onze luxe dekbedovertrekken zijn veelal gemaakt van materiaal dat volledig te vergelijken is met Egyptisch katoen. Egyptisch katoen bestaat al 12.000 jaar en is wereldwijd een erg populaire katoensoort. Deze prachtige stof onderscheidt zich duidelijk van andere stoffen door de extra lange vezels en de zuiverheid van het materiaal. Egyptisch katoen is ook wel bekend als het beste katoen ter wereld en heeft dan ook een luxe uitstraling.

De kwaliteit van katoen wordt o.a. aangeduid met de “thread count” (draadtelling). Echter kan Egyptisch katoen met een lagere draadtelling veel zachter aanvoelen dan een gewone katoen met een hogere draadtelling, wat te danken is aan de bijzonder hoge kwaliteit van Egyptisch katoen.

Combineer bedlinnen met elkaar en laat je eigen stijl tot zijn recht komen

Door de grote keuze aan luxe dekbedovertrekken is er voor ieder bed een mooie toevoeging.  Bovendien zijn de diverse soorten goed met elkaar te combineren waardoor een eigen stijl prima tot zijn recht komt. Houd je van rustig, maar speels? Wat denk je van Lincoln Grijs Satijn, waarbij de witte stipjes een kamer net dat beetje extra geven. In voor iets meer kleur? Met Harwich Okergeel sla je de juiste toon.

Luxe dekbedovertrekken gemaakt met oog voor mens en milieu

Een voor ons belangrijk speerpunt is het met oog op mens en milieu creëren. De artikelen worden in Europa geproduceerd, door fabrikanten waarmee wij een langdurige samenwerking hebben. Door het intensieve contact weten we wat er speelt en hoe onze producten geproduceerd worden. Zo is het belangrijk dat katoen bij boeren wordt gekocht waarbij geen sprake is van dwang- of kinderarbeid. Ook worden de artikelen met respect voor het milieu gemaakt.

Zachte materialen die je slaapkamer een echt luxe gevoel geven

Hoe helpt prachtig bedlinnen je aan een goede nachtrust? Niet alleen door te weten dat jouw slaapkamer bijdraagt aan een betere wereld voor iedereen. Ook door het gebruik van zachte en luxe materialen, waarbij over ieder detail is nagedacht. Met Town & Country slaap je onder dekbedovertrekken die sterk en ademend zijn en waarop ieder detail met precisie is geplaatst. Zo doet het niks af aan je nachtrust, maar geeft het wel een prachtig effect. Ook de gebruikte techniek van ‘washed cotton’ maakt de dekbedovertrekken heerlijk zacht.

Luxe dekbedovertrekken die stoer, landelijk én verantwoord zijn

Town & Country heeft de mooiste dekbedovertrekken voor een romantische, stoere en landelijke stijl, waaronder je nachtrust bevorderd wordt. Ook de wetenschap dat alle artikelen met liefde voor mens en milieu worden gemaakt maakt dat je slaap met deze dekbedovertrekken heerlijk is. Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Neem een kijkje in onze webshop en ontdek welk bedlinnen perfect bij jouw stijl past.