Extra brede dekbedovertrekken

Heerlijk warm en aangenaam, extra brede dekbedovertrekken zijn helemaal de trend op dit moment. We liggen wel graag samen met onze partner onder het dekbed, maar willen geen ruzie wie het grootste stuk van het dekbed krijgt. Of ‘s nachts wakker worden en tot de ontdekking komen dat jouw helft bij je partner ligt en jij het koud hebt.
De oplossing is een extra breed dekbed van 260cm breed.

Ook worden er steeds grotere en bredere bedden en boxsprings verkocht en dan is een dekbed wat net iets breder is dan de standaard 240 cm maat een uitkomst.

Dekbedovertrek 260cm

Naar aanleiding van de vraag van onze klanten hebben wij inmiddels de serie dekbedovertrekken Austin uitgebreid met de extra brede maat van 260cm. Een goede keus want er is veel vraag naar deze breedte. Het Austin dekbedovertrek is verkrijgbaar in 5 mooie effen kleuren: wit, zand, antraciet, oldblue en roze. Uiteraard zijn deze dekbedovertrekken ook gewoon verkrijgbaar in 140×220, 200×220 en 240×220.

Elk dekbedovertrek is bovendien voorzien van een extra lange instropstrook over de volle breedte.

Extra brede spreien en plaids

Ook hebben wij spreien in diezelfde breedte . Zoals de Denver , Dexter en Aspen  . Deze spreien zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar  in de maten 180x260cm en 260x260cm en passen daarmee ruimschoots op elk bed.eff

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.