Nieuw dekbedovertrek kopen?

Town & Country heeft twee collecties, een landelijke en een sportieve lijn. De Verenigde Staten van Amerika zijn voor beide collecties een grote bron van inspiratie geweest. Elk dekbedovertrek past in het landelijke of sportieve assortiment.

De landelijke dekbedovertrekken bestaan veelal uit fijne ruitjes, bloemetjes en luxe broderie afwerking. Daarnaast zijn er diverse nekrollen verkrijgbaar, luxe lakensets en sierlijke kussenslopen. Deze complete presentatie geeft de slaapkamer een warm en luxe gevoel.

In de sportieve lijn worden onder andere garengeverfde stoffen toegepast voor stoere ruiten en strepen die onderling goed te combineren zijn met onder andere bijpassende plaids. Veel van deze overtrekken zijn afgewerkt met luxe details.

Elk dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook en is 260 cm lang. De percal hoeslakens hebben een perfecte pasvorm, zijn voorzien van rondom elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Voor de kussenslopen geldt een afmeting van 60 x 70 cm.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment dekbedovertrekken

Alle dekbedovertrekken van Town & Country bekijken? Klik dan op onderstaande knop om direct naar de juiste pagina te gaan.