Town & Country heeft twee collecties, een landelijke en een sportieve lijn. De Verenigde Staten van Amerika zijn voor beide collecties een grote bron van inspiratie geweest. Elk dekbedovertrek past in het landelijke of sportieve assortiment. Onveranderd is de kwaliteit van het luxe beddengoed dat voor elk dekbedovertrek kenmerkend is.

De landelijke dekbedovertrekken bestaan veelal uit fijne ruitjes, bloemetjes en luxe broderie afwerking. Daarnaast zijn er diverse nekrollen verkrijgbaar, evenals luxe lakensets en sierlijke kussenslopen. Deze complete presentatie geeft de slaapkamer een warm en luxe gevoel. Geef je eigen slaapkamer de uitstraling van een luxe hotelkamer vol sfeer en mooie materialen.

Nieuw dekbedovertrek kopen?

In de sportieve lijn worden onder andere garengeverfde stoffen toegepast voor stoere ruiten en strepen die onderling goed te combineren zijn met onder andere bijpassende plaids. Veel van deze overtrekken zijn afgewerkt met luxe details.

Elk dekbedovertrek heeft een dubbele instopstrook en is 260 cm lang. De percal hoeslakens hebben een perfecte pasvorm, zijn voorzien van rondom elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Voor de kussenslopen geldt een afmeting van 60 x 70 cm.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment dekbedovertrekken

Alle dekbedovertrekken van Town & Country bekijken? Klik dan op onderstaande knop om direct naar de juiste pagina te gaan of bekijk onze bestsellers. Liever rondkijken in een winkel? We hebben diverse verkooppunten in Nederland.

Luxe beddengoed

In het assortiment van Town & Country vind je naast dekbedovertrekken diverse andere artikelen om je bed mooi op te maken. Denk hierbij aan lakensets, nekrollen, spreien en plaids en natuurlijk hoeslakens, Van alle luxe beddengoed heb je keus in diverse kleuren en materialen.

Luxe beddengoed gaat bij ons hand in hand samen met eerlijke productie. Het beddengoed wordt geproduceerd in Portugal waar we zelf ook regelmatig een kijkje nemen in fabrieken. Kwaliteit is enorm belangrijk, maar zeker zoveel waarde hechten we aan eerlijke productie en duurzaamheid.

Materialen

Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals percal katoen, Egyptisch katoen en linnen.