Wil je een landelijk dekbedovertrek kopen? Dan ben je bij Town & Country aan het juiste adres. In onze webshop vind je prachtige landelijke dekbedovertrekken in verschillende kleuren en stijlen. Wil je graag een wit dekbedovertrek of zoek je juist wat meer kleur in je bedlinnen? Alles is mogelijk…

Gegarandeerd is elk dekbedovertrek gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Bovendien hechten wij veel waarde aan een eerlijke en duurzame productie. Met een Town & Country dekbedovertrek maak je dus een bewuste keus.

Landelijk dekbedovertrek in ons assortiment

Wegdromen in stijl onder een landelijk dekbedovertrek

Een plafond met houten balken, open haard en een gezellig zitje op je slaapkamer. Is de landelijke stijl helemaal iets voor jou? Dan maak je de inrichting van je slaapkamer echt af met een dekbedovertrek van Town & Country. Romantisch en comfortabel, precies de stijl die je vindt in ons assortiment.

Uiteraard hebben we de meeste dekbedovertrekken in meerdere maten en zijn de overtrekken meestal ook in meerdere kleuren leverbaar. Behalve bedlinnen vind je in onze webshop ook prachtige lakensets en spreien in een landelijke stijl. Een echte topper zijn bijvoorbeeld de wafelspreien in het assortiment.

Met landelijk vergelijkbare stijlen

De landelijke stijl staat tevens bekend als romantisch, brocante of natuurlijk. Zoek je dus een romantisch dekbedovertrek, een brocante dekbedovertrek of een dekbedovertrek in natuurlijke kleuren, dan vind je dit bij de landelijke stijl van Town & Country. Regelmatig hebben wij bovendien mooie aanbiedingen in onze sale en als nieuwe klant geven we je graag 10% korting op je bestelling.

Dekbedovertrekken van kwaliteit

In ons assortiment vind je uitsluitend dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. Wij selecteren de beste materialen en reizen daarvoor ook zelf regelmatig naar de fabrieken waar de overtrekken worden geproduceerd. Hier zien en voelen we met eigen ogen de kwaliteit van de materialen. Bovendien hechten we veel waarde aan een eerlijke werkwijze ook naar onze leveranciers toe. Deze kwaliteit en liefde voor de producten zie je zeker terug in de Town & Country dekbedovertrekken van kwaliteit.

landelijk dekbedovertrek
Daisy grey satijn