Je bekijkt nu Dekbedovertrek Engelse stijl

Met een dekbedovertrek Engelse stijl droom je zonder twijfel echt helemaal weg. Als je jouw slaapkamer in deze stijl inricht, ben je bij Town & Country aan het juiste adres. Wij houden van de fraaie, geraffineerde Engelse stijl die je terugziet in cottages, bed & breakfasts en meer. Typical English wordt deze stijl ook wel genoemd en ze past perfect bij het assortiment van Town & Country.

Bij de Engelse stijl horen ook mooie kwaliteit materialen en deze vind je bij Town & Country dan ook zeker terug. Wat denk je bijvoorbeeld van katoensatijn, een hoge kwaliteit katoen die goed ademt en daardoor ook zomers een heel prettige materiaalsoort is. Er zit een lichte glans over het materiaal en dat past dan weer heel mooi bij jouw dekbedovertrek Engelse stijl.

Vind hier jouw dekbedovertrek Engelse stijl

Cottage stijl in je interieur

Heeft jouw interieur een Engelse stijl of geldt dit alleen voor de slaapkamer? Een rustieke, tijdloze en gezellige sfeer zijn slechts enkele kenmerken van design in Engelse stijl. Vaak wordt in dat geval ook gedacht aan een cottage stijl. Bij de Engelse stijl denken veel mensen direct aan de schattige Engelse cottages die je op het platteland van Engeland veel tegenkomt. Ook shabby chic en Victoriaans zijn termen die passen bij de Engelse stijl.

Een Engels interieur is wereldwijd geliefd onder vele interieurstylisten. Als je je slaapkamer graag in deze stijl inricht, ben je bij Town & Country op de juiste plek voor mooi bedlinnen. Niet alleen heeft dit de uitstraling die precies past, maar ook de kwaliteit is hoogstaand zoals je dat mag verwachten in een mooi Engels landhuis. Jouw dekbedovertrek Engelse stijl voldoet dan ook aan alle eisen die je eraan kunt stellen.

Spreien en plaids

Behalve dekbedovertrekken zijn ook onze spreien en plaids typisch Engels. Ook deze bestel je allemaal in onze webshop waar bovendien regelmatig nieuwe kleuren of dessins worden toegevoegd. Onderstaand zie je enkele voorbeelden die ook allemaal in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

Een sprei is echt een waardevolle aanvulling op je beddengoed. Het geeft allereerst een hele mooie uitstraling aan de slaapkamer. Bij koude nachten is het bovendien ideaal om het sprei ook over je heen te trekken. Onze spreien zijn tijdloos en gaan lang mee door de hoge kwaliteit materialen. Bovendien hechten wij veel waarde aan een eerlijke productie van onze spreien en zien wij hier ook zelf op toe.

Variatie in kleuren en materialen

De Engelse stijl is voor iedereen weer anders en daarom zijn veel dekbedovertrekken, maar ook spreien en plaids in meerdere kleuren leverbaar. Zo is er voor elk wat wils te vinden. Momenteel populair zijn bijvoorbeeld de off-white dekbedovertrekken en als materiaalsoort is katoensatijn, maar ook linnen erg geliefd bij mensen die een Engelse stijl dekbedovertrek zoeken.

Alle stoffen van Town & Country worden geselecteerd en geproduceerd in Portugal. Onze fabrikanten geven om het welzijn van hun medewerkers en werken alleen met leveranciers die aan hoge normen voldoen. De fabrikanten van ons beddengoed sluiten schadelijke chemicaliën uit om hun proces, het maken en het eindproduct volledig natuurlijk te houden.

Het Engelse dekbedovertrek kan vanzelfsprekend zowel in landelijke als in stedelijke omgevingen gebruikt worden. Het geeft je bed een elegante uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor warmte en comfort voor de slaper.

Bekijk hier nog enkele tips over de inrichting in Engelse stijl.

Hoe herken je een Engelse woonstijl?

Een dekbedovertrek in Engelse stijl heeft meestal bepaalde kenmerken die het onderscheiden van andere stijlen. Hier zijn enkele manieren waarop je een de woonstijl kunt herkennen:

  1. Traditionele patronen: Engelse dekbedovertrekken hebben vaak traditionele patronen zoals bloemenmotieven, ruitpatronen of klassieke prints zoals toile de Jouy. Deze patronen zijn geïnspireerd op de Engelse landelijke stijl en stralen een tijdloze elegantie uit. De Indy dekbedovertrekken zijn hiervan een mooi voorbeeld.
  2. Zachte kleuren: Engelse dekbedovertrekken worden vaak gekenmerkt door zachte, gedempte kleuren. Denk aan pasteltinten zoals lichtblauw, roze, mintgroen of offwhite. Deze kleuren dragen bij aan de rustige en serene sfeer die typerend is voor de Engelse stijl.
  3. Delicate details: Engelse dekbedovertrekken kunnen verfraaid zijn met delicate details zoals kanten randen, borduurwerk of smockwerk. Deze details voegen een vleugje verfijning toe aan het ontwerp en benadrukken het ambachtelijke karakter. In onze lakens, maar ook in dekbedhoezen vind je deze details vaak terug.
  4. Hoogwaardige materialen: Engelse dekbedovertrekken worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals percalkatoen of linnen. De natuurlijke vezels dragen bij aan het comfort en de duurzaamheid van het dekbedovertrek.
  5. Vintage of antieke uitstraling: Engelse dekbedovertrekken kunnen een vintage of antieke uitstraling hebben. Dit kan worden bereikt door verouderde kleureffecten, verweerde prints of een licht vervaagde look. Dit draagt bij aan de nostalgische charme van de Engelse stijl.

Town & Country

Bart van de Weerd is de eigenaar en oprichter van Town & Country.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.